Son Dakika :
Home » , , , , , , » Bir gün herkes Fenerbahçe’li olacak…

Bir gün herkes Fenerbahçe’li olacak…

Türkiye’de kimin taraftarı daha çok tartışması açmak niyetinde değilim. Ama son 20 yılda oluşmaya başlayan ve giderek çoğalan adına AntiFenerbahçeli diyebileceğimiz bir kitle var. Bu kitleyi daha iyi mercek altına almak gerekir.
Bunlar anti çalışıyorlar zararlı gibi görünselerde aslında uzun vadede yararlılar. Fenerbahçe’li taraftarları kışkırtıp, hırslandırıp daha köklü bir taraftar olmasında rol alıyorlar. Adeta bir aşı (bildiğimiz ölü mikrop) görevi üstlenmişlerdir. Onların sayesinde takımına çok bağlı ve güçlü bir taraftar kitlesi ortaya çıktı. İşin özü bu antiler Fenerbahçe’nin her geçen gün sağlıklı ve düzenli bir biçimde büyümesine katkı sağlıyorlar.
Herkese boncuk dağıtan, hakkını adam gibi aramasını bilmeyen bir lidere sahip olsaydık; ne başarılı olurduk, ne konuşulurduk, ne de bu kadar antiFenerbahçe’limiz olurdu.
Bir ağaç taşlanmıyorsa o ağaç meyve vermiyor demektir.
Bırakın taşlamaya devam etsinler. AntiFenerbahçe’lilerin çok olması sizi ürkütmesin onlar neresinden bakarsan bak dönüp dolaşıp Fenerbahçe’ye çalışıyorlar. Sakın onları ezik zannettiğimi, onları ezmek için bu yazıyı yazdığımı düşünmeyin. Bilakis onlara teşekkür yazısı olarak değerlendirin.
Fenerbahçe konuşuldukça Fenerbahçe büyüyor.
Bugün 4 ila 8 yaşları arasındaki her 10 çocuktan 6 sı Fenerbahçe’li olmaktadır. Eğer çocuk fanatik bir diğer takım ailesinde büyümüyorsa büyük bir ihtimalle Fenerbahçe’li oluyor. TV’de, çevresinde, şurada burada sürekli Fenerbahçe konuşulduğundan çocuğun ilk telefuz edeceği takım Fenerbahçe oluyor.
Son günlerde Alex olayı kamuoyunda o kadar çok yer tutmuştur ki bir çok çocuk bundan etkilenerek Fenerbahçeli olacaktır. Ayrıca Fenerbahçe’nin aldığı cezalardan dolayı stadın sadece bayan ve çocuklara açılmasıda (maddi zararına rağmen) Fenerbahçe’nin geleceğine ayrı bir katkı sağlamaktadır. Hayatında maçla alakası olmayan bayanlar (komşusu, arkadaşı v.s. sayesinde) bu atmosfere dahil olmuştur.
Her yol Fenerbahçe’ye çıkıyor. 
Denemeye devam edin. Elinizde ne kadar maske varsa hepsini deneyin. Ekranlarda takın. Laf aramızda her taktığınız maskenin bize faydası büyük oluyor.

Neyse daha fazla yazıpta AntiFenerbahçelilerin iyice kafalarını karıştırmayalım. Vuruyorlar büyüyoruz, duruyorlar büyüyoruz. Ne olacak bu Fener’in hali?
Bu haberi paylaş :

Yorum Gönder

 
Destek : Harika Siteler | | HarikaSiteler
Copyright © 2012. Haber1 - All Rights Reserved
TEMA Harika Siteler FİRMA HarikaSiteler